Майкъл Корнър

Go down

Майкъл Корнър

Писане by The_Colorful_Girl on 9/12/2011, 1:38 pm

Име: Майкъл Корнър
Прякори: Майк, Ем Джей...
Възраст: 16
Произход:
- Кръв -Чистокръвен.
- Род - Произхожда от известния древен род Корнър.Родителите му работят в министерството на магията.
Характер: Тих и потаен,затворен в себе си. Няма приятели и понякога се чувства ужасно самотен, ала колкото й да мрази това, донякъде и мъничко му харесва. Много обичлив, има огромно сърце, и обича да помага на децата и на всички на които може. Смел, самостоятелен и ужасен инат, много държи на близките си и на хората, които го обичат и са до него, не може да мрази, но не може и да прощава когато някой го обиди или нарани. Понякога е малко твърдоглав, но е същински ангел. Ученолюбив, не обича да се забърква в неприятности, но понякога обича да нарушава правилата. Умен, мъдър и внимателен при взимане на решения. Не е разглезен, обожава да чете книги и да стои с часове на върха на някое дърво и да размишлява...Обича да гледа залезите и нощното небе, и преди слънцето да изчезне зад хоризонта, да си пожелае нещо, много силно.
Външен вид: Майкъл има шоколадова кожа, огромни, приковаващи погледа, кафяви очи, черна и много къдрава коса, чийто къдрици падат върху очите му и го правят много красив, кръголико лице и пухкави устни. Слаб е, с нормална фигура, затова обича да носи всекидневно удобни дрехи, всъщност може да прекара дни по пижама когато си е вкъщи, но когато е навън обича да се облича по-официално и въпреки това каквото й да облече, винаги носи бели чорапи, но винаги изглежда страхотно каквото й да облече...
История: Майк произхожда от рода Корнър.Те живеят в малка двустайна къщичка, в която едва се побират, защото са общо 11 души.Майкъл е седмото дете поред в семейството. Той има три сестри - Джанет, Ла Тоя и Реби(Морийн), и шестима братя - Джаки, Тито, Джърмейн, Ранди, Марлон и близнака на Марлон - Брендън, който обаче умира шест часа след раждането. Семейството на Майкъл, освен че е чистокръвно, се отличава от другите магьоснически семейства и по това че е много талантливо в музикално отношение.Братята на Майкъл сформират своя група, и когато той е едва на шест, майка му го хваща да си пее докато си оправя леглото и открива че има уникален глас и той моментално се включва в групата и става нейн солист.След няколко представяния тук и там Майкъл и братята му почти веднага стават световно известни и отчасти това го лишава от нормално детство.Заради известността си, той не може да излиза много навън и няма приятели, което го кара да се чувства ужасно самотен.
Семейство: Майкъл произхожда от сем.Корнър, които са чистокръвни.
Допълнително:
Змия - Масълс
Лама - Лола
Покровител - Паяк
Богърт - Диментор
Магия - Експекто Патронум
Талисман - За него Любовта му е талисман...
Предмет - ЗСЧИ, Вълшебство, Отвари
Способности: Освен прекрасния си глас, Майкъл притежава завидни умения на танцьор.Това просто си му е вродено.Никой не може да танцува по-добре от него.Също така е и много добър художник и писател.
Снимка:

_____________________________________________________________________With Great Power Comes Great Responsibility! ~
avatar
The_Colorful_Girl
Скорпиончето на форума! :)
Скорпиончето на форума! :)

Scorpio Брой мнения : 489
Age : 25
Living in: : MJ's Neverland - The World of Magic and Love
Registration date : 26.12.2008

Вижте профила на потребителя http://www.iloveyoumore.dir.bg

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите