Указания за създаване на герой

Go down

Указания за създаване на герой

Писане by Rain on 26/12/2008, 6:37 pm

Здравейте, това са подобрените и надявам се - улеснени указания за направа на герой.Преди да започнете, прочетете това, защото е важно - много герои остават неодобрени, защото потребителите не са си дали труд да прочетат тези указания.

Герой - образец:
тук.

Героят ви трябва съдържа следните елементи:

 • Име: две или три имена, прякор, галено име - за да имате разнообразие за имената при писане на РП.
  Моля, не използвайте имена от книгите - да се измисли едно ново име не е толкова трудно.


 • Възраст - от 11 до 17 години, т.е. през престоя си в Хогуортс.Най-добре да започнете на 11, но все пак изборът е ваш.


 • Произход:
  - кръв (дали героят ви е чистокръвен, от мъгълско семейство или нечистокръвен)
  - род (от древно магическо семейство ли идва, роднина ли е на някой известен в магическия свят и т.н. НО само споменете - по надолу има специална категория, в която да опишете подробно някоя случка, ако я смятате за важна)


 • Характер: преди беше важно колко е дълъг, сега мисля да направя промяна.Описанието на характера на героя ви може да не е много дълго - т.е. може и да е 2-3 реда, но нека бъде достатъчно пълно, че да разберем какъв е той.В тази категория не се пише какви дрехи носи и дали обича да яде шоколад, а дали е общителен или аутсайдер, дали се държи хладнокръвно в определени ситуации и т.н. - използвайте въображението си!


 • Външен вид: преди всичко - снимката не замества описанието на външния вид!Пишете за всеки елемент от външния вид на героя си, който ще помогне на другите да го различат.Не използвайте определения като красив, хубав, грозен и т.н. - опишете го така, както го виждате, но оставете другите да преценят какъв е.


 • История: важна част от описанието на героя ви.Тук е важно да споменете за първата му магия, за получаването на писмото му от Хогуортс, по свое желание - за някоя случка от детството или престоя в училището, която по някакъв начин го променя или му въздейства.


 • Допълнително: тук може да напишете за домашния любимец (ако има такъв, разбира се), покровител, богърт, любими и омразни предмети в училище, любими заклинания, приятели.


 • ...и разбира се - снимка!Гледайте тя да съответства на описанието, но не е фатално, ако има някой детайл, който не е описан или е различен.
  Един съвет от мен: Първо изберете снимка, а после пишете описанието по нея - защото след като е написано много по-трудно се намира снимка, която да съответства.


Rain
Администратор!
Администратор!

Taurus Брой мнения : 626
Age : 21
Living in: : Somewhere in my mind
Registration date : 26.12.2008

Вижте профила на потребителя http://hallowsandhorcruxes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите