Закони на магията - Част 2

Go down

Закони на магията - Част 2

Писане by The_Colorful_Girl on 29/12/2008, 11:51 am

ЗАКОН ЗА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ: Подзакон на предходния. Противоположният спектър съдържа информация за другия спектър, предполагайки информация за това, което спектърът НЕ Е. Посредством този закон, контролирането на противоположния спектър дава възможност да се влияе върху желания. (?)
ЗАКОН ЗА ДИНАМИЧНИЯ БАЛАНС: С цел оцеляване, придобиване на повече сила, е необходимо да се поддържа динамичен баланс между всеки аспект от личната вселена и произволен друг аспект. Крайностите са опасни, тъй като крайните същности стават толкова асоциирани с граничните аспекти, че губят способността си да се отделят от тези аспекти. Това е една от причините рядко да се срещат зли магове, тъй като постоянната асоциация с болката и смъртта предизвикват болка и смърт във вселената на мага и ограничават възможностите му.
ЗАКОН ЗА ИЗКРИВЯВАНЕТО: По-известен като законите на Мърфи. Ако някой може да се развива неправилно, той така и ще прави, при това по най-дразнещия начин. Магическите асоциации често довеждат до противоположното на желаното и многочислените съвпадения, които би трябвало да са неблагоприятни, работят положително. Дори и ако нищо не може да се промени, някои елементи на вселената могат да се променят толкова много, че всичко да тръгне наопаки. Независимо дали ни харесва или не, но боговете (или съдбата, природата, Абсолюта, каквото ви харесва) имат право на чувство за хумор. Емоционално здравият маг има по-малко проблеми с този закон, тъй като обикновенно има достатъчно чувство за хумор - най-добрия репетитор за обясняване на този закон.
ЗАКОН ЗА ЕДИНСТВОТО:Всеки феномен на съществуванието е свързан пряко или косвено с произволен друг феномен от миналото, настоящето или бъдещето. Усещането за липсата на връзка се основава на непълни знания и/или неразбиране
avatar
The_Colorful_Girl
Скорпиончето на форума! :)
Скорпиончето на форума! :)

Scorpio Брой мнения : 489
Age : 25
Living in: : MJ's Neverland - The World of Magic and Love
Registration date : 26.12.2008

Вижте профила на потребителя http://www.iloveyoumore.dir.bg

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите