По пътя за "Банята на префектите"...

Go down

По пътя за "Банята на префектите"...

Писане by The_Colorful_Girl on 26/2/2009, 3:36 pm

Емма, Сю и Джини тихо вървяха под мантията невидимка на Емс към "Банята на префектите".Те бързаха, защото Ем искаше да потърси пръстена си.Когато бяха само на един коридор разстояние от "Банята на префектите" пред тях изникна тъмна сянка.Момичетата застанаха на едно място без да гъкват, сгушени под мантията невидимка и сковани от страх - ако ги разкриеха бяха загубени въпреки плана си, защото болничното крило бе в обратната посока.Фигурата светеше с магическата си пръчка.Той я насочи към мястото където бяха момичетата, и ги заслепи за момент, после я обърна на другата страна, и те видяха, че това бе не много висок четвъртокурсник и май беше префект, защото нещо златно проблясваше от дясната страна на гърдите му.Тъй като той изгаси магическата си пръчка, момичетата помислиха, че си е отишъл и продължиха по пътя си, когато се бутнаха с голяма сила в нещо, което стоеше на пътя им.И те и нещото в което се бутнаха се строполиха на земята и мантията невидимка се смъкна от тях.Нещото в което се бяха блъснали, бе четвъртокурсникът префект.Той се изправи, огледа ги учуден и бе смаян от красотата на Емс и Сю.После видя и Джини, която се бе сгушила до сестра си.Учуден от внезапната поява на трите момичета той попита:
-Какво правите вие тук?
Първа заговори Емс и той бе запленен от кадифения й мек глас:
-Ами ние...ние...всъщност кой си ти?
-Аз...извинете, не ви се представих.Името ми е Диего Де Ла Вега.Приятно ми е.
-И на нас.Аз съм Емма, това е приятелката ми Сю, а това е сестра ми Джини. - усмихна се Ем и побърза представи себе си и другите две момичета.Диего бе запленен от усмивката й, и когато тя му подаде ръка да се ръкуват, той я пое и я целуна.Ем и другите момичета бяха очаровани, от момчето.То също бе много красиво.Диего целуна ръката и на Сю и бузите й поруменяха.След това Диего каза:
-Не знам какво правите тук, но за три прекрасни момичета като вас ще направя изключение и няма да кажа на никого за нарушения вечерен час, но ми обещайте, че веднага като свършите работата си ще се приберете в...
-Грифиндорската кула. - помогна му Емс.
-Какво?И вие ли сте от Грифиндор? - попита Диего изненадан, а момичетата кимнаха.Той ги озари с ослепителна усмивка и добави: - Е, хайде, трябва да дежуря по коридорите на втория етаж.Лека нощ и до скоро! - при тези думи момчето им смигна и се отдалечи.Трите момичета го проследиха с поглед, и Ем каза:
-Какъв джентълмен...
-Да, наистина, жалко, че вече си имаме гаджета... - добави и Сю.
-Хей, аз си нямам гадже, не бройте и мен. - каза Джини, която очевидно бе ядосана, че той не й е целунал и на нея ръката.Ем и Сю, обаче само се подсмихнаха, покриха себе си и Джини с мантията невидимка и отново забързаха към "Банята на префектите".....


Код:
~ Bella Swan ~ сега ти можеш да допишеш ако искаш, че нещо друго им се е случило по останалия път.Не е задължително веднага да са отишли, а и ти явно имаш идея, така че ето ти шанс да я напишеш.....

_____________________________________________________________________With Great Power Comes Great Responsibility! ~
avatar
The_Colorful_Girl
Скорпиончето на форума! :)
Скорпиончето на форума! :)

Scorpio Брой мнения : 489
Age : 24
Living in: : MJ's Neverland - The World of Magic and Love
Registration date : 26.12.2008

Вижте профила на потребителя http://www.iloveyoumore.dir.bg

Върнете се в началото Go down

Re: По пътя за "Банята на префектите"...

Писане by Ив on 26/2/2009, 6:23 pm

-Вече бяха почти стигнали,когато чуха стъпки.Трите се спогледаха уплашено.И трите си мислеха,че този път няма да е някой джентълмен! Трите се залепиха до стената и се надяваха да се сбъскат с чевека. За щастие и на трите той мина покрай тях и дори не се огледа.Те изопщо не се забелззваха.Тогава докато тръгваха Джини без да иска настъпи ктачола на Сю и тя падна на земята.Мантията се свлече,но другите све момичета останаха покрите.Мъжът се обърна и с бърза крачка се затрича към момичето.Тя го позна по походката му-беше професорът по ЗСЧИ.
-Сюзън Корнър,какво правиш тук?-попита с безизразен глас.
-Аз..аз..-заекваше Сю
Преди да се сети усети как неща й пада в ръката.Погледна надолу и преди той да я види си пъхна едно бонбонче ''Блъв-блъв'' в устата.После преди да е дошло последсвието тя каза:
-Ами..на мен ми течеше кръв от носа,и..-но преди да продължи от носа и избухна струя кръв.- Като сега...
-Оу!-каза професорът.-Е,нека те заведем при Мадам Помфри.-каза и я поведе в тъмното.Емс и Сю,още под невидимката ги последваха.
Докато се движеха той прошеона:''Лумос'' и върха на пръчката му озари коридора.
Когато стигнаха до болничното крило тоя я вкара през вратата.От кабинета си излезе сестрата и като видя носа на Сю каза:
-Боже мой!Какво ти е?-попита силно
-Ъми..започна преди половин час.Незнам как стана..-каза Сю
-Аз ще тръгвам,трябва да дежуря-каза професорът и се обърна.
-Ето това ще помогне.-каза падам Помфри и подаде на Сю малко червено хапче.
-Благодаря!-каза Сю и погълна лекарството.Надяваше се бонбончетата да нямат страничен ефект.
Пожела на мадам Помфри лека нощ и излезе от помещението.
-Хей!Момичета?-прошепна Сю на Емс и Джини.
Не последва отговор.Сю направи няколко крачки насам-натам и се блъсна в двете момичета.
-Хей!Какво правите?-попита Сю и свали мантията невидимка.Но това не бяха Емма и Джини.
Сю гледаше човекът,но беше прекалено трудно да каже кой на такава тъмнина.
-Кой си ти?-попита Сю
Той само я гледаше без да отговаря.Тя посегна към магическата си пръчка,ала той хвана ръката й.Неговата ръка вече много топла,голяма.Той само поклати глава.Тогава Сюзън чу зад себе си стъпки и познат глас:
-Сюзън..какво? Кой е този?-попита Емс шепнейки
Сю се обърна и я погледна.Когато пак погледна към въпросния човек той беше изченал.
-Аз..незнам!-каза Сю и погледна объркано двете момичета.
-Хайде да тръгваме.Достатъчно време изгубихме!-каза Емс.
Сюзън се пъхна под мантията невидимка и трите момичета потеглиха към банята на префектите още чудейки се кой беше странният младеж.О,да..беше момче
!

Код:
*~Angel of Death~*,вече можеш да напишеш как са стигнали до банята.Ако искаш да им се случе нещо,пиши.После аз ще пиша направо във темата ''Банята на префектите''.

_____________________________________________________________________
With Insomnia nothing is real.
Everything is a copy, of a copy, of a copy..

avatar
Ив
Помощник - Админка :)
Помощник - Админка :)

Aries Брой мнения : 422
Age : 21
Living in: : Michigan
Registration date : 01.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: По пътя за "Банята на префектите"...

Писане by The_Colorful_Girl on 27/2/2009, 2:03 pm

Но докато трите момичета пристъпваха, те имаха чувството, че някой ги следи.По едно време дори се обърнаха и очакваха пак да видят някой учител, но зад тях нямаше никого.И трите си мислеха, че това може да е скитащият с мантия невидимка непознат, когото Сю беше разкрила, но продължаваха да вървят напред.Дори не подозираха, че това бе онзи, който през цялото време ги бе наблюдавал и в "Банята на префектите", и в момичешката стая, и който бе взел пръстена на Емма.
-Кой ли беше този с мантията невидимка? - попита Емма с любопитство в гласа.
-Не знам... - отвърна замислена Сю.
-Дали е бил някой, когото познавате? - попита Джини местейки любопитен поглед от сестра си към Сю под мантията невидимка.
-Едва ли...... - отвърна Ем, която обаче продължаваше да мисли за пръстена. - Хайде, ако се забавим, може и да не го намерим! - побутна тя другите две момичета които бяха забавили ход.
-Да намерим.....кое? - объркано попита Сю, която съвсем бе забравила за пръстена от случилото се.
-Пръстенът ми Сю. - нетърпеливо каза Ем и трите ускориха крачка.Накрая се озоваха точно пред грозилището-пазач на "Банята на префектите".То отново зададе въпрос:
-Къде отиват всички изчезнали предмети?
-Ох, какъв беше отговорът... - затюхка се Емс... - А, да, сетих се. - тя се обърна към грозилището и отговори:
-В небитието, а то е...всичко.
-Логично мислене. - одобри то и се дръпна за да пропусне момичетата към вратата.Ем точно бе сложила ръка на дръжката й, когато усети някой зад себе си, някой стоеше до нея, но не Сю или сестра й, те бяха от другата й страна.Ем се обърна панически, но не видя никого.Тя отново постави ръка на дръжката на вратата и я натисна, когато чу глас в ухото си:
-Никога няма да си го върнеш...
Тя се обърна, а паниката й вече бе достигнала връхната си точка.Емс ужасена прошепна тихо:
-Кой си ти???И кое никога няма да си върна? - момичето се озърташе уплашено, а Сю и Джини я гледаха с недоумение.Отговор, обаче не последва.Ем каза на Сю и Джини:
-Вътре ще ви обясня.Елате. - и момичетата влязоха в банята.Лампите автоматично се включиха, а Ем приседна с разтреперани колене на ръба на джакузито, още не се бе успокоила съвсем.Тя не погледна Сю и Джини, но каза:
-Когато ръката ми беше на дръжката на вратата някой прошепна в ухото ми: "Никога няма да си го върнеш".Затова бях така ужасена и прошепнах онези думи.Някой ни следи, може да ни е следил през цялото време, без да се усетим и когато сме си тръгнали да е взел... - но Ем не намери сили да продължи и се разрида в шепите си.Джини отиде при нея, прегърна я и се опита да я успокои.Сю седна от другата страна на Емма и също прегърна приятелката си.С общи усилия Джини и Сю успяха да успокоят Емма и трите момичета се заеха да търсят пръстена......


Код:
~Bella Swan~ сега ти пиши в "Банята на префектите".Но напиши и че докато са търсели пръстена Ем е припаднала, защото имам идея. ;)

_____________________________________________________________________With Great Power Comes Great Responsibility! ~
avatar
The_Colorful_Girl
Скорпиончето на форума! :)
Скорпиончето на форума! :)

Scorpio Брой мнения : 489
Age : 24
Living in: : MJ's Neverland - The World of Magic and Love
Registration date : 26.12.2008

Вижте профила на потребителя http://www.iloveyoumore.dir.bg

Върнете се в началото Go down

Re: По пътя за "Банята на префектите"...

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите